shutterstock_102086413Forkæl din partner med en lækker wellnessoplevelse på Valentins Dag. Der er noget for enhver smag og pengepung blandt Wellness Denmarks kvalitetsmærkede wellness-steder.

Den 14. februar står for mange i kærlighedens tegn med Valentins Dag, som de senere år har vundet indpas i Danmark. I stedet for at købe blomster eller chokolade foreslår Wellness Denmark en række wellnessoplevelser, som man kan nyde alene eller i selskab med sin partner.

– De såkaldte duo-behandlinger er en af bestsellerne inden for spa og wellness. For mange handler fritid om at foretage sig noget hyggeligt sammen, og hvad er mere oplagt end at blive behandlet i samme lokale, mens der serveres forfriskninger, og begge parter bliver nusset om?, siger Maria Haugaard Christensen fra Wellness Denmark og opfordrer til, at man forhører sig, om muligheden for et af de eftertragtede duo-behandlingsrum, når man bestiller.

Wellness Denmark har samlet et bredt udbud af kvalitetsmærkede spa- og wellnessoplevelser til Valentins Dag, vinterferien og den kolde vintertid generelt. Tilbuddene frister med alt fra chokolademassage hos Fjordens Wellness i Ringkøbing, rødvinsbad hos Fredericia Kurbad til ophold på enten spahoteller, feriecentre og en enkelt camping plads, Holbæk Fjord camping & Wellness.

– Det danske wellnessudbud er efterhånden ved at være så bredt, at der er noget for enhver smag og pengepung. De kvalitetsmærkede spa og wellness-steder kan ikke mærke finanskrisen op til Valentins Dag – eller vinterferien for den sags skyld. Valentinespakkerne går som varmt brød, siger Maria Haugaard Christensen.

Eksempler på tilbud:

I Skagen tilbyder Ruths Hotel en wellnessminiferie for 2 personer med fuld forkælelse. Opholdet inkluderer en 2 retters menu i Brasseriet, behandling (vælg mellem Spaface, massage, kropspeeling og Floatation Tank), 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse samt stor morgenbuffet.

På Bornholm er stemningen noget særligt i Den Bornholmske Diamant Spa på Hotel Griffen, hvor der er lagt vægt på bornholmske materialer, kunst og enestående formidling. Navne fra den bornholmske natur har navngivet de forskellige funktioner i den 700 m2 store spa. Ved saunaerne findes kolde og varme bade, is-fontæne, fodbade og tyrkisk Haman. I den store udendørs spa nydes udsigten over Østersøen.

Hos Helle Thorup Spa i København sættes der fokus på din sundhed og velvære. I smukke og æstetiske omgivelser får krop og sind ny energi. Tilbuddet inkluderer overnatning i dobbeltværelse på Hotel Kong Arthur, adgang til Helle Thorup Spa, Ole Henriksen 5-trins kropsbehandling, 3 retters menu på italienske La Rocca, stor økologisk morgenbuffet og gratis parkering.

Find flere tilbud til Valentins Dag på www.visitdenmark.com/wellnesstilbud