Tri Fights Against Cancer er et triatlon-projekt kun for drenge og mænd. Overskuddet fra projektet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses Lev Livet Mand og deres kamp for, at færre mænd rammes af kræft.
Projektets helte er de viljestærke drenge og mænd – er du en af dem?

  • Meld dig til bootcampen d. 21. og 22. april 2012
  • Spred budskabet og bliv trihelt (fundraiser)
  • Stil op til Tri Fights Against Cancer d. 27. juni 2012 og vind en rejse til New York for dig og din søn


Om projektet
200 drenge og mænd får mulighed for at deltage i en bootcamp d. 21. og 22. april med nogle af landets bedste tri coaches, og 400 drenge og mænd får mulighed for at duellere mod hinanden til Tri Fights Against Cancer, der finder sted ved Rungsted Kyst d. 17. juni 2012. I Tri Fights Against Cancer dystes på følgende distancer: OL distancen, 1/10 del ironman (400 svømning, 18 km cykling, 4 km løb) og 1/20 del ironman for børnene (200 svømning, 9 km cykling og 2 km løb)

Bliv Tri helt
Ønsker du at støtte op om Tri Fights Against Cancer? Så kan du blive en af 100 udvalgte tri helte, der fundraiser penge til projektet.
Som trihelt får du din egen personlige trivideo. Her følger et filmhold dig, mens du træner og/eller fortæller om din motivation for at fundraise penge til Kræftens Bekæmpelse.
De 100 videoer fungerer som individuelle fundraiservideoer, der uploades her på sitet, og som du spreder viralt. Den trihelt, som fundraiser flest penge, vinder en rejse for to til New York d. 12.8 2012 for at overvære New York Ironman

Vind en rejse til New York
Tri Fights Against Cancer støtter op om fællesskabet mellem far og søn, og inviterer både drenge, teens og voksne til at deltage i bootcampen og tristævnet. For at hylde det aktive fællesskab mellem far & søn vil den far & søn, som tilsammen har den hurtigste tid (regnet ud efter gennemsnitshastighed) ved Tri Fights Against Cancer vinde en rejse for 2 til New York d. 12. august 2012 for at overvære New York Ironman 2012.

Viden om mænd, motion og kræft
Kræftforskningen viser, at fysisk aktivitet reducerer risikoen for kræft i tyktarmen og prostatakræft. Sammenhængen mellem fysisk aktivitet og disse kræftformer betyder, at jo mere man bevæger sig, jo mindre er risikoen for at blive syg.

Når du er fysisk aktiv styrkes bl.a. immunsystemet og blodsukkeret reguleres. Samtidig reguleres appetitten og mængden af kønshormoner. Faktorer, der alle nedsætter risikoen for de nævnte kræftformer.

Mænd

  • Mænd får lige så ofte kræft som kvinder, men deres overlevelse er dårlige og flere overlever i kortere tid.
  • Kræft er den største dødsårsag blandt mænd
  • Hver 3. mand rammes af kræft i løbet af livet
  • Risikoen for, at mænd dør af deres kræftsygdom, er større end kvindernes risiko
  • Mænd har større forekomst af stort set alle former for kræft, end kvinder har
  • Flere end 16.000 mænd rammes hvert år af kræft – det er 43 mænd om dagen.

Tri Fights Against Cancer arrangeres af R3 Coaching, DGI Nordsjælland,Hørsholm Kommune, inReturn, Hørsholm Svømme- og atletikklub samt masser af frivillige, godhjertede mennesker.

Tilmelding
Ønsker du at tilmelde dig Tri Fights Against Cancer eller at få mere information:www.trifightsagainstcancer.dk