Få mere ud af din træning – brug bakketræneren i stedet for at løbe på en flad vej.  Det er videnskabeligt bevidst, at bakketræning er en af de bedste måder at træne på. Flere større muskelgrupper aktiveres end med alm. løb og din styrke og kondition øges markant.

Med My Mountain- bakketræneren får du et nyt, spændende og anderledes løbebånd. Du får et konventionelt gå/løbebånd i en kompakt enhed. My Mountain byder på avanceret elektronik med mange udfordringer og god motivation. Det dynamiske fjedersystem reducerer stød mod fødder, knæ og hofter. Med et hældningsområde fra -5 til 50% kan du både gå op og ned ad bakke, hvor intensiteten af træningen ændres eksponentielt, mens man stadig bevarer sin komfortable gang-tempo.

Den store computerskærm har indbygget programmer, der når de vælges, automatisk varierer hældningen og de kan tilpasses til brugerens evner. Programprofilerne bliver vist på displayet, som også viser hastighed, distance, hældning og kalorier.

My Mountain er et lille og kompakt, som ikke kræver den store plads, til forskel for andre løbebånd. Maskinen er kraftig og robust, og kræver samtidig ikke den store vedligeholdelse.

Hvis du døjer med ømme knæ eller ben, vil du ikke på samme måde, blive belastet på My Mountain, som du vil på et almindeligt løbebånd. På et almindeligt løbebånd vil du automatisk ’træde’ hårdere, når du løber og er oppe i fart og derved lægge din vægt i dine ben og knæ. På My Mountain kan du gå/jogge i et lavt tempo, hvor du ikke belaster benene og knæ på samme måde, men stadig forbrænder en masse kalorier og får pulsen op.

Med den nye og smarte maskine, får du en bakketræner hvor alle kan være med. Du behøver ikke være marathon-løber, for at få sved på panden og pulsen op. Trods et lavt tempo, vil du stadig blive udfordret via maskinens høje hældningsprocent. Passer perfekt til fitnesscentre, motionsrum eller til den kræsne private bruger. Du er garanteret sved på panden, når du skal op ad de stejle bakker.


Set hos Fitnessgruppen.dk