cykelrute-kbh.250Disclosure: Dette indlæg er en del af en marketing-pakke.

Foråret ligger lige rundt om hjørnet, og er du en af dem, der cykler det i møde, så er der god grund til at tage et sving forbi www.bikester.dk – et nyt site, der samler alt, du har brug for til cyklen.

Her finder du et bredt udvalg af cykler, cykeltilbehør, cykeldele og cykelbeklædning blandt meget andet – hele molevitten har det tilfælles, at det er dedikeret til dig, der elsker at cykle. Sitets outlet er fyldt med gode tilbud på markedets førende cykelmærker, og bestiller du mandag til fredag inden kl. 16, har du din cykel eller dit udstyr dagen efter.

Hurtig levering, nem montering

Er du lidt i tvivl, om det er en god ide med at bestille en cykel online? Bikester.dk har gennemtænkt levering og montering af alle cykler, der bliver købt hos dem.

Selvom du bestiller online, skal du ikke til at samle din nye cykel fra bunden, når du egenligt bare glæder dig til at drøne af sted på en toptunet jernhest.

Bikester sørger for, at alle nødvendige specialværktøjer følger med den enkelte forsendelse, for at du kan være køreklar på ingen tid. Med din cykel følger desuden en detaljeret monteringsvejledning. Det lyder måske komplekst, men det er det ikke – du skal i virkeligheden kun rette styr, montere forhjul og pedaler, så er du klar til det, det hele handler om, nemlig glæden ved at cykle!