En af landets mest kompetente golftrænere, svenskfødte Fredrik Johnsson, er pr. 15. februar ansat som headpro på det internationalt hædrede Lübker Golf Resort på Djursland.

Kvalitet har altid været nøgleordet på Lübker Golf Resort, og med ansættelsen af den 47-årige Fredrik Johnsson har Nordeuropas førende golfresort igen hævet niveauet.

Johnsson har gennem sine 25 år som PGA pro blandt andet været landstræner i både Sverige og Danmark, ligesom han har undervist på træneruddannelserne i begge lande.

Hertil kommer stor international erfaring og en kontaktflade, som Fredrik Johnsson kan udnytte i den nye stilling.

For de godt 400 medlemmer og de tusindvis af greenfeespillere i Lübker Golf Club er det en nyhed med mange fremtidsudsigter. De kan alle se frem til en forrygende sæsonstart, hvor muligheden for at forbedre handicappet markant og med kyndig vejledning bliver større end nogensinde. 90 procent af indsatsen er fokuseret på træning af klubbens medlemmer.

FJeg lægger megen vægt på, at mine kompetencer bliver udnyttet, og foruden min indsats på træningssiden kan jeg især bidrage med et kontaktnet, som strækker sig ud over Skandinavien. Jeg har tillige god kontakt med det norske og det danske golfforbund, og det er min ambition at finde gode træningsmiljøer, som elitespillerne fra netop de forbund kan udnytte. Her er samarbejdet med Lübker Golf Resort interessantJ, siger Fredrik Johnsson.

,Jeg tror, at det er en forudsætning for branding, at man satser på kvalitet. Man skal udvikle produkter, som tiltaler det brede og det eksklusive marked. Derfor tror jeg, at mine kontakter inden for forretningsverdenen også kan komme Lübker Golf Resort til gavn. Jeg kan i hvert fald se et marked i at undervise i alt fra golf, personlig udvikling, ledelse og fysisk velværeJ, siger han.

Fredrik Johnsson kommer fra en stilling som headpro i Svendborg Golf Klub, hvor han har været siden år 2000 og sideløbende arbejdet som landstræner for DGU. Han har desuden en fortid i Lunds Akademiske Golf Klub og andre svenske golfbaner, ligesom han i perioder har uddannet sig i blandt andet USA. Fredrik Johnsson underviser på træneruddannelsen PGA Norge, hvor han også landstræner i SGI systemet, ligesom han uddanner alle nye SGI Proer i Danmark, Norge og Sverige.