Det er vel de færreste, der er i tvivl om, at protein er en vigtig bestanddel af kosten, især hvis der skal opnås fuldt udbytte af træningsindsatsen. De fleste er efterhånden også ganske godt bekendt med, at det er bedst at indtage det nødvendige protein fra naturlige kostkilder.

Men i en travl hverdag kan det være svært altid at have den rigtige proteinkilde ved hånden. Og i en sådan situation kan en proteinbar være et godt alternativ. Især hvis formålet er muskelopbygning, hvor især timing af proteinindtaget er en ikke uvæsentlig faktor. Der har da også været en støt stigende efterspørgsel på proteinbarer de seneste år, og brugergruppen har ændret sig markant og er blevet væsentligt bredere.

Hvor det tidligere stort set udelukkende var ”hardcore” segmentet, der gnaskede på barerne efter træning, er produktet blevet meget mere alment acceptabelt og ses efterhånden også på hylderne i dagligvarebutikker og convenience stores. De fleste fitnesscentre tilbyder da også deres kunder muligheden for at få adgang til denne vare enten i automaten eller som en del af deres inhouse ”shop i shop løsning”.

De seneste år har også budt på en stor vækst i omfanget af udbydere af proteinbarer, og der er kommet rigtigt mange nye produkter til. Derfor har vi i vores trykte udgave B2B udgave af Fitnews Magaxin valgt at tage pulsen på en række af de nyeste produkter, samt nogle af de velkendte klassikere. Så er du i tvivl om du har valgt den bar der bedst og billigst opfylder dine behov, så kan du se testen og resten af magasinet på dette link.