Gwyneth paltrow

De er unge, de er rige, de er smukke. Hollywoods superstjerner ser altid forrygende ud foran kameraet og er til evig inspiration for os andre. Men hvordan holder de sig så lækre og veltrænede? Læs videre, få the insides på stjernernes træning, og find ud af hvor du kan kopiere træningsstilen

gwyneth paltrow…er til yoga
Gwyneth Paltrow holder den slanke Hollywoodlinie med en kombination af 90 minutters yogatræning hver dag og en særlig macrobiotic diæt, der består at hele kerner, bønner, supper, grøntsager og udelukker alle former for kød, æg, mejeriprodukter og koffein.

“Jeg forsøger at spise så økologisk som muligt og undgå slik og overforarbejde fødevarer, da de dræner min krop for energi,” siger den elegante skuespillerinde, der vandt en Oscar for sin hovedrolle i Shakespear In Love.

Vil du være lige så cool og fantastisk form som Gwyneth Paltrow, så er det i gang med at kigge efter Ø-mærket i køledisken, spise masser af grøntsager og lave daglige solhilsner. Du kan træne forskellige former for yoga og yogakoncepter i stor set alle fitnesscentre. Derudover findes der et hav af yogaskoler – og kurser over hele landet. Du kan også lave dine yogaøvelser derhjemme. På www.knowware.dk findes der en komplet guide over de mest almindelige yogaøvelser, samt forslag til en solhilsen, så er en meget effektiv måde at holde kroppen i fin fysisk stand, da bevægelserne hele tiden veksler mellem at bøje kroppen fremover og bagover, så musklerne på både for- og bagside strækkes igennem.