Vi har testet Speedfit, en helt ny type løbebånd uden motor.

Speedfit er designer af tidligere OL atlet Alex Astilean. Grundet det kurvede design er det din krop og tyngdekræfterne, der styrer hastigheden. Du får en helt naturlig løbefornemmelse, som hvis du løb ude i det fri. Speedfits lette bælte gør det nemt, selv for nybegyndere, at gå i gang med at løbe, mens erfarne atleter vil nyde de grænseløse udfordringer de kan stille til sig selv.

5 fordele SpeedFit Curve Running løbebåndet:

 

 1. Forbrænder op til 30% flere kalorier på samme træningstid som på et alm. løbebånd.
  Speedfit har ingen motor og bevæger sig ikke af sig selv som et konventionelt løbebånd. Det er dig, der skal få bæltet til at køre ved brug af din egen krop. Du skal gå eller løbe for at få bæltet til at køre. Så snart du stopper med at bevæge dig – stopper bæltet. På denne måde bruger du langt flere kræfter på din træning. Speedfit kan ikke køre uden dig.
   

  2

 2. Perfekt for HIIT træning.
  Til forskel for de motoriserede løbebånd, kan du nemt skifte fra sprint til frisk gang, blot ved brug af din egen krop. Ligesom løbet, justeres hastigheden ved hjælp af din egen krop. Du bestemmer selv hvornår du vil løbe og hvornår du vil stoppe – præcis som hvis du løb i det fri. Computeren kan ikke justere hastigheden – det skal du gøre selv. Vil du øge hastigheden er der ingen knapper, der skal trykkes på – du skal bare løbe hurtigere og bevæge dig længere frem på den kurvede løbeflade. Vil du til gengæld sænke hastigheden eller stoppe, skal du lade dig glide tilbage på løbefladen.
 3. Naturligt løb – forfodsløbestil.
  Det kurvede bælte design svarer bedre til din skridtlængde og får din krop til at løbe helt naturligt i forfodsløbestil. Forfodsløbestilen aktiverer flere muskelgrupper, reducerer stød og giver øget topfart. Med Speedfit får du en helt naturlig løbefornemmelse med langt bedre ergonomi end på det et motoriseret løbebånd.
 4. Godt for miljøet.
  Løbebåndet bruger ingen elektricitet og har ingen motoriserede dele. Dermed ingen krav til strømforsyning, lavere strømregning og ingen reservedele, der skal udskiftes eller smides ud.
   

  1

 5. Næsten ingen vedligeholdelsesomkostninger.
  Det holdbare bælte og det enkle design gør det næsten vedligeholdesesfrit. Det lette, stødabsorberende bælte er jævn, robust og fungerer uden friktion eller slid. Bæltet skal ikke smøres og der er ingen motor i Speedfit. Det eneste du skal huske er at aftørre maskinen efter brug for at holde det pænt.
  Speedfit___center_1


SpeedFit er et foretrukken redskab på de årlige CrossFit games, da det adskiller sig markant fra udstyret, der kan findes i de traditionelle fitnesscentre. Helt anderledes måde at løbe på – det skal opleves og får en klar anbefaling herfra.

Set hos Fitnessgruppen