Ystad spaDen ultimative spahimmel venter på dig – blot en time fra København. Ystad Saltsjöbad tilbyder luksuriøse spaoplevelser til overkommelige priser – og har i øvrigt lige vundet prisen som Årets sparitual 2013.

Trænger du til forkælelse, ro, fysisk velvære og afslapning, så und dig selv en luksuriøs oplevelse – en oplevelse, der taler til alle dine sanser og får dig til at koble helt fra og bare nyde at være til.

Ystad Saltsjöbad tilbyder spaophold af højeste kvalitet med velvære og vitalitet i verdensklasse – og befinder sig naturligvis også på top 3 over de bedste spahoteller i Sverige. Alligevel er priserne overkommelige.

 

En unik spa-oplevelse
Ystad Saltsjöbads eksklusive spaafdeling kombinerer en behagelig og afslappende atmosfære med et stort udbud af behandlinger for hele kroppen, saunaer, bade og fitness-aktiviteter. Som noget helt unikt kan Ystad Saltsjöbad tilbyde The Creek Experience, der netop er blevet kåret i SpaStar Awards som Årets sparitual 2013.

 

En time væk – en anden verden
Ystad ligger kun en time fra København, alligevel er det som at komme til en anden verden. Svensk natur og kultur byder på fine oplevelser, du ikke finder i Danmark. Nyd turen gennem det svenske landskab i bil, eller slap af i toget fra Københavns Hovedbanegård – begge dele bringer dig til Ystad på ca. 1 time.

Ystad Saltsjöbad ligger i de smukkeste omgivelser kun 10 minutters gang fra centrum af Ystad med havet lige uden for vinduerne og smuk hvid sandstrand, så langt øjet rækker. Det giver en helt særlig atmosfære, der automatisk får krop og sjæl ned i gear.

 

Mere luksus for pengene
Ystad Saltsjöbad tilbyder luksus for krop og sjæl, og du er garanteret ”value for money”. På Ystad Saltsjöbad får du mere for pengene – spaophold er nemlig ofte billigere i Sverige end i Danmark, og forskellen på den svenske og danske krone kan gøre det til en økonomisk fordel at tage et smut over broen på spa-ophold.