aromaEr du kørt sur i alverdens slankekurer, så stop op, og nyd duften af sommer. Især duften af citron, lavendel eller en af de mange andre slankende aromatiske dufte, der findes.

Aromaterapi har siden oldtidens Egypten været kendt for sine afslappende og velgørende egenskaber på krop og sind. Men faktisk kan de æteriske olier også få dig tilbage på ret kurs med fornyet styrke, når det gælder sund kost.

Hver eneste aromatiske duft har nemlig sin helt egen flower power, der på sin rejse gennem næsen finder og påvirker forskellige feel good områder af hjernen, som både kan få dig i godt humør, få dig til at slappe af og glemme alt om trangen til søde og syndige sager.

Du kan enten indånde olierne via massageolie, en særlig aromaterapiolielampe eller ved at bruge nogle dråber i vandet i forbindelse med et varmt karbad.

Rosmarin: Giver krop og sind fornyet styrke på de der lavenergidage, som alle har. Styrker din selvtillid og får dig til at holde dig til dit mål.

Bergamotte: Giver dig selvtillid og styrker dig igennem en svær tid.

Eukalyptus: Klarer hjernen og tankerne op og kontrollerer lysten til destruktive impulsive handlinger såsom et McAttack.

Lavendel: Skaber balance i sindet og får kroppen til at slappe af, så du føler dig mindre travl og stresset.

Pebermynte: Giver dig masser af styrke, liv og energi, så en tur i træningscenteret ikke længere virker så uoverskueligt.

Kamille:  En mild og lindrende olie, der beroliger flossede nerver. Har du brug for lidt trøst, så ræk ud efter den i stedet for chokoladen!

Citrus oiler:  Citron-, lime-, grapefrugt- og appelsinolie frisker den trætte krop op og hjælper dig med at bekæmpe lysten til at spise dig til mere energi.

Rose: Giver ro til en overbebyrdet krop og et stresset sind. En lille lur eller 10 minutter i selskab med rosenolie er langt bedre end en chokoladebar.

Tea Tree: Fremskynder helingsprocessen både på små sår og udslet, men også på små psykologiske sår og ujævnheder.

Ylang, Ylang:  Giver dig masser af energi og glæder og får dig til at føle dig som født på ny.

Patchouli: Får dig i det romantiske hjørne på et øjeblik og til at føle dig både lækker og sexet.

Pelargonie: Løfter dit humør og får dig til at føle, at dit nye slanke, mere fitte og selvsikre dig er lige rundt om hjørnet.