Moderne neurovidenskab har I de seneste år revolutioneret vores forståelse af smerte – hvad det er, mekanismerne bag, samt hvad der kan gøres aktivt for at kommen den til livs. På årets Nike Convention har du mulighed for at opleve og udforske den moderne smerte-videnskab og du vil samtidigt lære praktiske strategier og vurderinger så du kan hjælpe dig selv, såvel som dine klienter mod smertefri præstationsoptimering.

Det er Dr. Eric Cobb, manden bag Z-Health® Performance Solutions, LLC.
Der gæster årets Nike Convention. Han er en af verdens førende eksperter i ”anvendt neurologi” og derigennem skabe ekstraordinære forbedringer i den menneskelige krop.

Med en baggrund som kiropraktor og en universitetsuddannelse i human biologi, samt efterfølgende studier i kinesiologi, muskel-skelet traumer og smerte-neurologi har Dr. Cobb skabt præstationsoptimeringssystemet Z-Health. Dette unikke system tillader dets udøvere at producere øjeblikkelig smertelindring, hurtigere rehabilitering og uforlignelig præstationsoptimering hos alle lige fra elitesportsudøveren til kontorarbejderen.

Ud over Dr. Cobb’s akademiske studier har han en omfattende atletisk baggrund som tidligere US nationalt rangeret tennisspiller, samt og mere vigtigt, som en livslang kampsportsudøver og nærkampstræner.

I det sidste årti har Dr. Cobb undervist elite militære enheder, SWAT teams (svarende til Politiets Aktionsstyrker) og hundredvis af individuelle special-operative personer rundt om i verden.

Som forfatter af 12 bøger, 7 dvd programmer og udvikler af et multi-lags coachingsystem og certificeringsprogram har Dr. Cobb investeret hele hans liv i jagten på hurtigere og mere effektive metoder at skabe vedvarende positive ændringer i livet hos alle mennesker.

For tilmelding og yderligere information se: www.nikeconvention.dk