833152_517630931-1024x722Slanke lår på så kort tid som muligt, tilhøre præcis den samme kategori af problemer som folk der ønsker at blive store hurtigt. Du kan læse artiklen her, men hvis du er for doven til at klikke på linket, så kommer et uddrag her:

“Vi bliver konstant tvunget til at tro, at en stor og muskuløs krop kan opnås på kort tid. En måned til tre er som regel det folk sætter af. Ikke nok med det, mange glemmer ofte at de bliver nødt til at træne så længe de ønsker at beholde det de har opnået. Ordet “hurtigt” er desværre nok det sidste man kan relatere til det at bygge muskler.”

Kvinder har med andre ord det samme dilemma som mange mænd har. Bare med hver deres ting. Kodeordet er igen tålmodighed og fokus på processen frem for resultat.

Følger du øvelserne fra artiklen om stram numse (læs her) og træning af inderlår (læs her), så er du godt på vej.

Hvor motion og træning er den ene side af sagen, så er kost den anden side. Her på fitnews.dk har vi flere artikler der fokuserer på hvordan du går ned i vægt. En lav fedt procent vil uden tvivl hjælpe på at få slanke lår.

Har du spørgsmål, kommentarer eller lign, så skriv endelig her.

Du kan også se vores kostplan til større muskler her.

NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.