shutterstock_87261634 kopiLøftehandsker kan have mange fordele. De forhindrer vabler og ru hud. Desuden kan visse handsker give et bedre greb på hvad end man skal gribe fat om. Griber handsker har sådan set ikke noget man direkte kan sætte en finger på. De er billige, nemme at vaske og giver gode fordele.

En ting, man kunne sætte en finger på, er at ens hænder ikke bliver hærdet når man bruger handsker. Man kan sige, mange af os har ikke brug for hærdede hænder nu om dage. Derfor er det ikke et stor minus. Dog, hvis du ønsker at have hænder der kan arbejde godt i situationer hvor du måske ikke lige har handsker med, kan det anbefales at træne foruden.

Personligt træner jeg uden handsker. Jeg kan gode lide kontakten mellem mine hænder og hvad end jeg har fat i. Desuden synes jeg det virker mere mandligt med et par hårde hænder. Det er så trods alt bare min egen holdning.

Hvis du vil bruge løfte handsker, så gør det endelig. Anskaf dig et godt par der kan vaskes, og kom i gang med at løfte noget jern!

“NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.”