fastholdHer et par måneder efter årsskiftet er der sikkert mange, der allerede har opgivet de gode forsætter for det nye år. Men er du stadigvæk i gang med at fuldføre dine, så er her seks gode råd til, hvordan du holder fast i dem.

1. Fokuser på en positiv kommunikation med dig selv. Ros dig selv hver gang, du har taget et skridt i retning af dit mål.

2. Lad være med at skælde dig selv ud, hvis du skulle bryde dit nytårsforsæt. Det er bare med at komme i gang igen og klø på.

3. Gennemfør dit nytårsforsæt, fordi det er noget, du har lovet dig selv, og du gerne vil gøre for at højne din livskvalitet. Gør det ikke for at teste din viljestyrke.

4. Undgå situationer, hvor du ved, at du bliver fristet. Skal du f.eks. tabe dig, så lad være med at tage den rute hjem fra arbejde, hvor du passerer lige forbi slikbutikken.

5. Sæt post-it sedler, der husker dig på dine nytårsforsætter, op på strategiske steder, hvor du ser dem hver dag (køleskab, hoveddør, spejl).

6. Vær realistisk omkring dine nytårsforsætter. Sørg for, at forsættet passer ind i den måde, du lever, så du både har tid og energi til at udføre dem. Gør dine ændringer så bekvemmelige som muligt.