På årets Fitness Festival kan du bl.a. opleve et foredrag, der behandler, hvad der skal til at at opnå et succesfuldt vægttab – og ikke mindst bibeholde det.

Et foredrag der belyser, hvad der kendetegner en “supertaber”, og hvad vi andre kan lære af dem. Og som giver et klart bud på hvad en optimale vægttabsstrategi og vægttabsmanagement/styring går ud på. Et foredrag der er ligeså relevant for dig der vil optimerer dine klienteres sundhed, som for dig, der blot vil smide et par kilo eller leve sundere.

Og hvem er bedre til det – end Henrik Duer eksperten fra TV3 successen “Ekstrem fed – et år til at redde livet”?

Med en baggrund som Træningsfysiolog (cand.scient. idræt og kemi) og mange års erfaring som fysisk træner og/eller rådgiver for diverse lands- og elitehold indenfor f.eks. roning, basketball, tennis og cricket, har Henrik det teoretiske fundament helt på plads, og som måbende tv-seere har kunne konstantere fra hans programmer, forstår han i høj grad også at omsætte sin viden til praksis.

Henrik er en af idémændene bag videncenteret Fitness Institute og er fra deres uddannelser, kendt som en levende og engageret underviser.

Se mere om de mange andre foredrag, dance og Body/mind timer, samt øvrige aktiviteter på årets fitnessevent på: www.fitnessfestival.dk