Tor ATiden nærmer sig for afholdelsen af årets Convention og der er vanen tro masser af spændende ting på det store program. Reformertræningsbølgen er for alvor skyllet ind over Danmark og på årets Convention, har du mulighed for at prøve en klasse hos en af de absolut bedste undervisere på området. Har du aldrig stiftet bekendskab med reformertræning, så er dette en oplagt chance, og kender du alt til reformeren, vil du med denne time også blive inspireret. Timen er for alle, og vi lover masser af sved på panden.

Reformer XFIT

Full Body Cross training workout for hele kroppen. Timen er bygget op omkring traditionelle øvelseskombinationer kendt fra reformertræning men bygget op som en cross training workout – inspireret af Crossfit. Med denne time vil du opleve en hel ny side af reformertræning og du vil med garanti blive hooked på mere!

Tor Andersen har i snart 20 år bevæget sig rundt inden for fitness branchens mange grene. Tor har taget et utal af uddannelser indenfor holdtræning og fitness og har stor erfaring med undervisning og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer, samt uddannelse af nye instruktører. Tor har stor vægt på sikker og funktionel træning og er kendt for sit rolige og behagelige væsen, der får enhver til at føle sig tryg under træningen.

 

Du kan se mere om årets convention på: www.fitnessfestival.dk