Du har sikkert allerede smurt kæden og pudset stellet. Forår er cykeltid og reisenthel hilser det frie liv på to hjul velkomment med en ny cykelkurv, som har ekstra god plads til alt det, du skal have med.

De første cykelture om foråret er noget ganske særligt, som vækker alle de vinterdovne sanser til live igen. Uanset om du er en af de meget friske, der cykler til arbejde hver morgen, eller du blot bruger cyklen til korte hyggeture, er det en god idé at have udstyret i orden.

Reisenthels nye cykelkurv bikebasket plus har ekstra stor volumen, så du har plads til indkøb, strandudstyr, ekstra overtøj eller hvad der ellers er nødvendigt at medbringe til udesæsonen. bikebasket plus er skabt i et stilsikkert design, med et stel i aluminium og selve kurven i et stærkt polyester materiale.

bikebasket plus har desuden et håndtag, så du kan bære den rundt, mens du handler eller er på vej til stranden. Håndtaget kan foldes ned, når kurven sidder på cyklen. Derudover er kurven forsynet med masser af lommer til pung, mobiltelefon og andre småting.

Reisenthel bikebasket plus:

Fås i 2 forskellige farver

Mål: 35 x 26 x 28 cm

Vejl. udsalgspris: 499 kr.

Se mere på: www.reisenthel.com