Det er naturligvis på årets Fitness Festival den 27. – 28. Oktober i Virum, at du kan få lejlighed til at prove Pulsing Pilates. I denne klasse får du en træning, som tager udgangspunkt i at hver bevægelse får såvel krop, som sind involveret.

Du udfører smukke og elegante bevægelser i et lækkert og behageligt flow, så hele kroppen tones og opstrammes. Din balance og koordination trænes også, så du udfordres på flere niveauer og styrker dermed også din kropsbevidsthed.

Med udgangspunkt i sin erfaring som balletdanser, har Frida udviklet træningsformen Pulsing Pilates®, som i løbet af kort tid, er blevet vældig populær. Pulsing Pilates® er unik ved, at den kombinerer de bedste elementer fra pilates, ballet og styrketræning for opnåelse af de bedste resultater.

Frida Hallqvist er oprindeligt uddannet balletdanser ved Den Svenska Kungliga Balettskolan i Stockholm og The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva, samt certificeret Master Pilates Teacher fra Body Control Pilates i London. Efter en mangeårig karriere som professionel balletdanser, åbnede hun i 2008 eget pilates-studie, centralt på Frederiksberg.

Frida er tilknyttet træningsekspert for iForm og giver også ofte træningstips til bl.a. Alt for Damerne, Femina og Go Morgen Danmark på TV2.

Se mere om de mange andre foredrag, dance og Body/mind timer, samt øvrige aktiviteter på årets fitnessevent på: www.fitnessfestival.dk