Når tiden nærmer sig, og summen af et lille års planlægning skal effektueres, så er det altid rart, når en benhård satsning viser sig at bære frugt. For her små to måneder før den første Fitness Festival finder sted, kan der meldes om et næsten fuldt booket udstillerareal, stor tilmelding til såvel convention og foredrag og masser af interesse fra besøgende.

 

Udover mere end 1000 udstillerkvadratmeter med de nyeste tiltag, som branchens leverandører kan præsentere, kommer der også til at være fuld fart på convention og fagrelevante foredrag.

Conventiondelen er opdelt i to spor med hovedvægt på henholdsvis Dans og Body&Mind områder, der rummer nogle af de største væktspotentialer i fitnessbranchen.

Træningsfysiologen Henrik Duer, kendt fra TV3´s “Ekstrem fed – ét år til at redde livet”, er manden bag Fitness Festivalens omfangsrige foredragsprogram. Og Henrik er jo om nogen eksponent for et højt fagligt niveau. Et af de spændende og foredrag du kan opleve er:

 

SUNDHED PÅ DEN NEMME MÅDE!  – BERIT ELKJÆR

På dette foredrag får du hjælp til at finde vej i supermarkedets jungle. Lærer at gennemskue hvordan du vælger de sundeste madvarer. Vi ser på olier, ligth-produkter, sundt slik , morgenmadsprodukter, brød og mange andre fødevarer hentet i det nærmeste supermarked.

Berit Elkjær er autoriseret klinisk diætist, fysioterapeut og forfatter. Berit er en erfaren diætist både i forhold til børn, voksne og familieproblematikker. Hun har deltaget i Sundhedsstyrelsens projekt Fitkids, skrevet bogen “Æblekinder og kondisko – en forældreguide til sunde og glade børn”, samt medskribent på “Generation Cola” og har skrevet en række artikler i landsdækkende magasiner.

Se mere om de mange andre foredrag, dance og Body/mind timer, samt øvrige aktiviteter på årets fitnessevent på: www.fitnessfestival.dk