Adidas lancerer Core Performance kollektion m/k
Forår/sommer 2010 lancerer adidas Core Performance – en kollektion med design og teknologier specielt udviklet til fitness og styrketræning.

Kollektionens bluser har længere silhuet end ellers og følger kroppens bevægelse i 360 grader – og holder sig med andre ord helt på plads under vægttræning med armene over hovedet eller ved sidevers bevægelser.

Core Performance skoene yder maksimal støtte og stabilitet for at afbøde tunge belastninger ved hurtige bevægelser, samtidig med at foden får fuld fleksibilitet. Samtlige af kollektionens styles indeholder adidas ClimaCool-teknologi for maksimal ventilation og temperaturtilpasning under hård træning.

“Efter en lang periode med skiftende trendy træningsformer ser vi nu en klar tendens mod, at stadig flere vælger den klassiske, effektive fitnesstræning. Helt i tidens ånd har vi derfor udviklet en kollektion, der har et skarpt fokus på funktionalitet og design og som er tilpasset de specifikke bevægelser ved styrke- og fitnesstræning” fortæller Ulrich Scheibelein, Brand Marketing & PR manager hos adidas Danmark.

Adidas Core Performance kollektionen findes både til damer og herrer og består af beklædning, sko og accessories.

Damekollektionen hylder basisfarverne sort og hvid med stærke accenter af blå, chocking pink og gul. Som eksempelvis toppen adidas Core Performance Fitness Tee (500 DKK), der kombinerer funktionalitet med et fint, feminint design.

Til herrerne er designet enkelt og stilrent, men også her sniger markante farveindslag som rød og koboltblå sig ind. Herreskoen adidas Optigon (900 DKK) minder i opbygningen om sko til vægtløftning og er beregnet til tung vægttræning. Teknologien SPEEDCUT giver maksimal støtte samtidig med at foden får fuld bevægelsesfrihed.