EcoProtein lancerer nu en ny frisklavet, økologisk proteinshake med mælk fra Øllingegaard. Bag EcoProtein står blandt andre Mikkel Kessler, som selv har brugt proteinshaken i forbindelse med sin træning op mod braget på lørdag imod Carl Froch.

EcoProtein kom i januar med det første økologiske proteinpulver på det danske marked. Nu er EcoProtein klar med en proteinshake, som naturligvis også er økologisk og uden kunstige tilsætningsstoffer. Det sker i samarbejde med økomejeriet Øllingegaard, som leverer frisk minimælk til shaken.

”Vi vil kun producere og levere sunde, økologiske kvalitetsprodukter til markedet.
Derfor har vi gjort op med kunstige sødestoffer og anden kemi, der er skadelig og ikke harmonerer med en sund og aktiv livsstil. Derfor håber vi, at danske motionister og sportsfolk tager lige så godt imod den nye shake, som det var tilfældet med proteinpulveret,” siger Malthe Kringelbach Iversen, markedschef i EcoProtein.

En proteinshake har den store fordel, at den er færdigblandet og klar til indtagelse. Derfor er shakes især populære rundt omkring i fitnescentrene, hvor folk hurtigt skal videre efter en kort, men intensiv træning.

”Vi ved fra centrene, at de eksisterende proteinshakes sælger godt, og derfor mener vi også, at der er et marked for det økologiske alternativ,” siger Malthe Kringelbach Iversen, markedschef i EcoProtein.
Sådan skal du bruge din proteinshake i forbindelse med din træning.
Generelt bør proteinshakes kun indtages i forbindelse med hård fysisk træning, da det er beregnet til at genopbygge muskelmasse og hjælpe musklerne med at restituere. Mikkel Kessler selv anbefaler, at drikken indtages højst 15 minutter efter endt træning og gerne sammen med et æble eller en banan for at forbedre kroppens optagelse. Proteinshaken må ikke ses som en erstatning for et sundt måltid mad. EcoProtein proteinshake er et supplement til en i øvrigt alsidig og sund kost og er et oplagt valg i en travl hverdag.

Om EcoProtein Proteinshake

• Lavet på frisk økologisk minimælk fra Øllingegaard

• Indeholder over 20 gram protein

• 100% rent og økologisk

• Fri for kunstige sødemidler og andre kunstige tilsætningsstoffer

• Produceret i miljøvenlig letvægtsemballage fra Ecolean

For yderligere information se: www.ecoprotein.com