WannasportWannaSport er en app, som er udviklet med visionen om, at vi skal dyrke mere sport ­- og gerne med hinanden. Derfor samles og serveres byens sportsmuligheder i én app, hvor du finder og booker sportsaktiviteter direkte med et enkelt klik.

Idéen er, at det skal være nemmere at finde inspiration og booke sportsmuligheder i dit nærområde. Med app’en får du overblik og adgang til et stort udbud af aktiviteter og faciliteter, som er tæt på dig. Dermed er der ingen undskyldning for at komme i gang med det samme ­ hvad enten det drejer sig om en times fordybende yoga, en tenniskamp med kammeraten, en date i havkajak eller måske fodboldfitness i din lokale sportsforening.

Vi kender det vist allesammen godt. Vi vil gerne ud og dyrke sport, og bruge flere af byens mange muligheder, men ofte kommer vi ikke afsted. Det kan skyldes manglende inspiration eller en kompliceret bookingproces. Dette vil WannaSport gøre op med.


Surf mellem forskellige sportsgrene

“Jeg oplevede det selv, dengang jeg flyttede til København. Jeg var vant til at være medlem af både badminton­, tennis­ og en fodboldklubben, men nu stod jeg i en ny by, og vidste ikke helt, hvor jeg skulle begynde. Jeg vidste bare, at jeg havde lyst til at holde mig aktiv og gerne sammen med ligesindede” fortæller stifter af WannaSport, Jacob Lau Larsen.

WannaSport har samlet alle mulighederne for sport i dit nærområde. Det gælder både faciliteter og aktuelle aktiviteter, som alle opdateres løbende og automatisk. For de fleste af disse muligheder tilbyder WannaSport, at du kan booke med 1 klik. Det hele klares gennem en app på din smartphone ­ du vælger selv, om du vil prøve noget nyt eller blot booke en bane til din yndlingssport. Herefter har du mulighed for at sende invitation til dine venner.


København, Danmark og så resten af verden!

WannaSport bliver først lanceret til danskerne og klar til download 1. september 2014. Det er hovedsageligt med samarbejdspartnere, aktiviteter og klubber i hovedstadsområdet, men arbejdet fortsættes for at udvide netværket til hele Danmark. Udover at brugere fleksibelt og nemt får adgang til alle de sportsmuligheder, der findes i deres by, så vil WannaSport samtidig i processen introducere foreninger og potentielle medlemmer for hinanden.

“Vi vil gerne bygge ovenpå den sportskultur, som vi har tradition for i Danmark, og introducere folk for de mange tilbud, der findes, “forklarer Jacob Lau Larsen.


Dyrk sport uden begrænsninger:

Først og fremmest er planen at udvide aktivitetsudbuddet til hele landet, og på sigt skal app’en også fungere i udlandet, så man nemt kan finde sportsmuligheder på fx forretningsrejsen eller ferien. Potentialet er enormt, og WannaSport ønsker at give brugeren en oplevelse af, at man nemt kan dyrke al den sport, som man har lyst til ­ uden begrænsninger.

“ Ligesom Just Eat har skabt en struktur og et netværk, i et i forvejen stærkt udbud, så ønsker vi at gøre det samme for landets sportsforeninger og idrætsfaciliteter,”udtaler Jacob Lau Larsen.

WannaSport er gratis og tilgængelig for download i både App Store og Google Play fra 1. september 2014.