NutraminoEn revolutionerende produktnyhed fra Nutramino lander endelig på hylden i dit fitnesscenter. Nutramino lancerer Danmarks første 100 % lovlige og godkendte pre-workout pulver, som giver dig mulighed for at træne i allerhøjeste gear! Ti aktive ingredienser giver dig power til din træning!

 

Pump i musklerne og kræfter til at løfte vægte

Hvis du mangler overskud og energi til din styrketræning, har Nutramino udviklet Nutramino +Pro Pre-Workout Powder, som får dig op i allerhøjeste gear. Et naturligt højt indhold af nitrat fra rødbede er den magiske ingrediens, som hjælper din krop med at udnytte ilten bedre og giver dig helt op til 16 % øget præstationsevne. Nutramino Pre-Workout skal drikkes 30 minutter før træning, og giver dig pump i musklerne og kræfter til at løfte vægtene.

Nutramino er firstmovers og lancerer som de første i Danmark et 100 % lovligt og godkendt pre- workout pulver. Formlen bag Nutramino Pre-Workout er baseret på videnskabelig forskning og udviklet af Nutraminos R&D afdeling. Nutramino Pre-Workout er velfunderet og gennemtestet og indeholder en kombination af ti aktive ingredienser, som tilsammen giver dig det ultimative pre-workout produkt.

 

Mindsker træthed og udmattelse

Et højt indhold af nitrat, koffein, beta-alanin og taurin er den pre-workout cocktail, som kickstarter din træning. Du får også aminosyren l-arginin samt de vigtige BCAA’s i optimal 2:1:1 ratio, som sørger for konstant tillførsel af byggesten til dine muskler. Indholdet af vitamin C hjælper dig desuden med at mindske træthed og udmattelse, så du kan presse dig selv ud over din normale grænse.

Nutramino Pre-Workout er ideel i forbindelse med styrketræning og er perfekt til dig, som ønsker optimal forberedelse til din træning og fuld valuta for din indsats. Blandes med vand og så er du ready-to-go. Smager af æble & solbær og er helt fri for gluten og laktose.

Nutramino Pre-Workout fås i størstedelen af landets fitnesscentre samt på www.nutramino.com.