Tolv års engagement og fokus på at udvikle de bedste “indoors cycles” har bragt danske BODY BIKE International A/S frem inden for fitness branchen.

Body Bike er absolut markedsledende i mange lande og er også danskernes foretrukne “spinningcykel”. Body Bike kan derfor være meget stolte over, at deres koncept af høj kvalitet og funktionelt design har spredt sig til fitnesscentre over hele kloden.

I denne måned bliver Body Bike nummer 75.000 produceret og det ønsker Pedan der er eksklusiv distributor for BODY BIKE at fejre! I den anledning har Body Bike releaset en “limited edition” af den populære BODY BIKE Classic cykel. Det er den samme høje kvalitet, men stylet til at vise hele verden at Body Bike stadigvæk fokuserer på at udvikle og producere verdens bedste “indoor cycles”.

Der bliver kun fremstillet 750 enheder af denne model, der bliver produceret i november 2009.

75 År’s Limited Edition leveres med sorte skærme. Ramme og pedalarme er pulvermalet i en flot dyb rød farve og bag top vinduet, vil der være en speciel jubilæumsmærkat.

Danmark har fået tildelt 200 stk. af disse cykler. Og Pedan A/S kan tilbyder disse jubilæums-cykler med en rabat på kr. 1.000 + moms.

Cyklerne bliver solgt efter først til mølle princippet og kan købes for kr. 5.499 + moms, ialt inklusive moms kr. 6.874.

Se mere på www.pedan.dk