Af Morten Engsig Christensen

Juhl Cycling har netop præsenteret en ny linie af cykeltrøjer med tilhørende cykelbukser og her snakker vi personlighed.

Doors, AC/DC eller Iron Maiden
Er du til hård rock, syret 70’er eller engelsk speed metal, ja så er det nu muligt at cykle med idolerne på brystet. Juhl Cycling i Odense har taget cykeltøj hjem fra det amerikanske Primal Wear og her er der som sagt, tale om et personligt udtryk mens du cykler.

Metallica, U.S. Army eller smoking
Primal Wear bygger på tanker og ideer fra græsrodskulturen og man arbejder på at bevare og indbygge sjælen i tøjet. Kvaliteten skulle eftersigende være ganske høj. Er man ikke til et af de ovennævnte bands, kan det være at Led Zeppelin, Metallica eller en smoking var noget. Listen af bands du kan få brystet er lang og ønsker du at være en lille del af den amerikanske hær, så er der også mulighed for det.

Test af Primal Wear
Vi vil inden for kort tid teste Primal Wear her på Fitnews.dk, men kan du ikke vente så længe, kan du stikke forbi http://www.juhlcycling.dk/ Muligheden for at have dine idoler helt tæt på hjertet eksisterer også – Juhl Cycling fører nemlig også lidt undertøj med bandtryk.