q-raceDet er ikke nogen hemmelighed, at kvinder også elsker at få pulsen op, samtidig med at de har det sjovt. Er du kvinde og vil du udfordres, så er Danmarks første og største adventureløb kun for kvinder måske noget for dig.

Til No Limits får du simpelthen mulighed for at afprøve en udfordrende og ikke mindst spændende 5 km. lang rute med flere forskellige indlagte forhindringer. Du bliver blandt andet udfordret på din balance, ligesom du skal klatre og krybe, alt sammen noget, der får dig til at opleve en helt anderledes måde at løbe 5 km. på.

Løbet er arrangeret i samarbejde med Tampax, der i forbindelse med deres lancering af Tampax Pearl, inviterer alle danske kvinder til en udfordrende dag med sved og latter. Eventet finder sted i København den 2. juni, og alle tilmeldte får en lækker goodiebag samt lækre og sunde snacks i løbet af dagen. Derudover er det muligt at vinde en masse fede præmier på forskellig vis. Mænd, børn, venner og familie er selvfølgelig velkomne til at heppe fra tilskuerrækkerne.

Prisen for tilmelding er 100 kr. + gebyr og sidste tilmeldingsfrist er den 25. maj. Der er kun plads til 500 deltagere, så tag din veninde, mor eller studiekammerat under armen og oplev et anderledes løb med en masse udfordringer undervejs. Du kan læse meget mere, se ruten og programmet for hele dagen på løbets hjemmeside her.