Slank-O-Fort, er en smart og helt naturlig “fedt-magnet”, der binder sig til fedt i kosten og fører det ud af kroppen ad naturlig vej.

Præparatet indeholder en naturlig substans, der binder sig til fedt i kosten og fjerner det, så det ikke lagres i kroppen, men forsvinder igen. På den måde kan du gøre din mad mindre fedende. Stoffet er sikkert, har ingen bivirkninger og er derfor et godt supplement til en ellers sund diæt og livsstil.

Virker som en magnet
Slank-O-Fort indeholder aktivstoffet FibrePrecise, som binder fedt fra kosten i tarmen (nærmest som en magnet), inden kroppen når at optage fedtet. I stedet føres det bundne fedt ud af kroppen ad naturlig vej. Brugen af Slank-O-Fort betyder ikke, at man uden videre kan spise løs af fedt. Man skal stadig holde sig til en sund kost, men med regelmæssig anvendelse af præparatet kan du imidlertid binde en relativt stor mængde fedt, som ellers ville blive optaget og lagret i kroppen. Når du anvender Slank-O-Fort kan du komme ned i vægt uden at lave drastiske ændringer i din kost og iøvrigt holde vægten på lang sigt.

Fem gange så effektivt
Slank-O-Fort tilhører den nye, forbedrede 2. generation af fiberprodukter med hurtigere opløsning og optimeret fedt-binding. Stoffet opløses på helt ned til 3-5 minutter. En undersøgelse har vist, at det kan binde op til fem gange mere fedt end tilsvarende førende produkter på markedet. Slank-O-Fort binder udelukkende fedt, ikke protein, kulhydrat eller alkohol. Præparatet er velegnet til såvel vægtkontrol som til sænkning af LDL-niveauet. LDL står for ”Low-Density Lipoprotein” og kaldes også for ”det dårlige kolesterol”.

Slank-O-Fort koster 198,50 kr. for en æske med 40 stk.
Og kan købes her

Facts om Slank-O-Fort

Ingredienserne i Slank-O-Fort er udvundet af koldtvandsrejer fanget i havene ud for den islandske kyst, hvor forureningen er minimal. Ved hjælp af en unik fremstillingsteknik produceres den specielle fiber (FibrePrecise®).

Effekten og kvaliteten af Slank-O-Fort overvåges og kontrolleres nøje før og under selve fremstillingen. Råvaren i Slank-O-Fort (FibrePrecise®) har fuld sporbarhed. Det vil sige, at enhver tablet taget fra enhver tilfældig Slank-O-Fort pakke kan spores igennem hele produktionsprocessen – helt tilbage til det fartøj, der fangede de rejer, som indgår i produktions-batchen. Slank-O-Fort er registreret i kategorien ”Medicinsk Udstyr”.