Ny uddannelse på vej som Freestyle tease instruktør – ”Feteeze” (Feminin tease). Denne uddannelse er også for dem der endnu ikke har en forudgående holdinstruktør uddannelse.

Det handler ikke om at smide tøjet, eller tynde piger i højhælede lakstøvler, der sælger en seksuel visuel ydelse til mænd på natklubber. Dette er ”Feteeze”, stripbevægelser for motionens skyld.

Der bliver motions-strippet som aldrig før i lille Danmark. Strip for motionens skyld er blevet vel modtaget som træningsform og de danske kvinder er så bevidste i troen på sig selv som kvinde, at de godt tør løfte panden og fortælle deres omgivelser om deres nyeste profession som holdtrænings instruktør i Stripfitness. Der er rift om uddannelserne, men mange har opgivet instruktørdrømmen, da Stripfitness uddannelsen kræver, at man i forvejen er ordentligt uddannet som holdtræningsinstruktør, inden påbegyndelse af Stripfitness uddannelsen.
Nu udvider Stripfitness I/S med en uddannelse der også rummer den nødvendige læren i undervisningsteknikker og træningsanatomi/fysiologi. Denne ”Feteeze” freestyle tease insruktør uddannelse løber over to måneder, hvorefter man efter en bestået eksamen er parat til at starte som instruktør

Feteeze – Freestyle tease instruktør uddannelse

På uddannelsen lærer du om hvordan du sætter din egne striptræningsserier sammen og hvordan man på forsvarlig vis giver det videre til holddeltagerne. Er du ikke uddannet hold instruktør, er der et selvstudie ved siden af hvor du læser op på træningsanatomi og fysiologi

Første Feteeze Uddannelse starter torsdag d. 17 marts kl. 18.00-21.00 og kører fast hver torsdag som aftenkursus og slutter torsdag d. 5 maj. Uddannelsen bliver afholdt på Frederiksberg.

Uddannelsen koster 4000 kr. som er et engangsbeløb…ingen efterfølgende licens!! Så efter uddannelsen er betalt, koster det ikke mere, da Feteeze ikke er et koncept, men en hold uddannelse i Striptease- og trænings øvelser.

For at starte på uddannelsen, kræver det at du er glad for at danse og har sans for rytme og musik.

Tilmelding til uddannelse på mj@stripfitness.dk
Du er velkommen til at ringe til Stripfitness instruktør Mill Jober for en snak,
på mobil 20 27 67 17