Sådan er forårsnyhederne fra ISIS, der er specialist i at udvikle fødevarer uden tilsat sukker og med masser af smag.  Og netop nu hvor sommeren står for døren, er de to nye is fra ISIS samt den sprøde Rugbrøds Crunch særligt gode nyheder for dig, der gerne vil skrue op for smagen og ned for sukkeret.

IsvaflerIsvafler: En sommerklassiker 

Netop sommersæsonen er fyldt med søde fristelser og lækkerier, og derfor kan det være rart at have et lettere alternativ til rådighed, når solen står højt på himlen. ISIS Isvafler med vaniljeis og mørkt chokoladeovertræk er både sprøde og sødme- fulde og har smag af god, mørk chokolade. En rigtig sommerklassiker uden til- sat sukker og med 30% færre kalorier (166 kcal pr. stk.) end traditionelle isvafler

3 is per pakke, vejl. udsalgspris 40,95 kr. Forhandles i Rema 1000 fra uge 16.

 

Jordbaer_VanilleIspinde med jordbær og vanilje 

I pakken finder du 8 sødmefulde og friske ispinde med henholdsvis jordbær eller vaniljesmag og med mørkt chokoladeovertræk på toppen. Isene er perfekte til dig, der ønsker et lille sødt indslag i sommervarmen uden tilsat sukker og med færre kalorier (50 kcal pr. stk.).

8 is per pakke, vejl. udsalgspris 40,95 kr. Forhandles i Bilka og Føtex fra uge 16.

 

Rugbrøds Crunch: Ny morgenmadsfavorit 

RugbrødscrunchDe fleste af os er ikke altid gode nok til at få nok fuldkorn i hverdagen. Derfor er det en god idé at begynde dagen med et morgenmadsprodukt, der har et højt indhold af fuldkorn.

Rugbrøds Crunch fra ISIS er en ny, sprød og velsmagende morgenmadsfavorit uden tilsat sukker og med et højt indhold af fibre samt et fuldkornsindhold på hele 68%. Den gode smag kommer fra blandt andet rug og havre – den er perfekt som mellemmåltid eller til morgenmad med enten yoghurt eller mælk.

350 gram per pose, vejl. udsalgspris 26,95 kr. Forhandles i Rema 1000 fra uge 12.