kulørte drinksForåret er startet og det betyder også længere, lysere aftener og lyst til kølige drink i flotte farver. Men det er ikke den store hemmelighed, at alkohol generelt er dårlig for slanke linje. For de høje kulørte, isafkølede drikke gemmer der sig ofte nogle massive kaloriebomber. Hvis du vil nyde kølige drinks og stadigvæk spare på kalorierne, så er det nok ikke nedenstående drinks, du skal svælge uhæmmet i.

Her er 5 af største kalorie syndere.

1. Long Island Iced Tea – 780 kalorier

Farven snyder, det ligner uskyldig te, men vodka, gin, tequila, rom og triple sec. tilsat sour mix (sukker, lime, citron) og cola, er en kaloriebombe, som hjælper denne cocktail med at komme op på imponerende 780 kalorier.

2. Piña colada – 640 kalorier

Piña colada der stammer tilbage fra 1950’erne og blev opfundet af Ramón Marrero, da han arbejdede på Caribe Hilton i Puerto Rico. Kombinationen af hvid rom, ananasjuice og kokoscreme tæller voldsomt i kalorieregnskabet og især kokoscremen er en voldsom synder.

3. Daiquiri – 600 kalorier

Drinken der stammer helt tilbage fra 1940’erne, har fået en voldsom renæssance, og især jordbærvarianten er en favorit blandt mange kvinder.

Kombinationen af rom, limejuice og ikke mindst sirup,er den primære grund til den høje kaloriemængde.

4. Margarita – 550 kalorier

Endnu en klassisk drink, der består af tequila, triple sec, lime juice, sukker, vand, lime og citron. Og især den store mængde sukker, for kalorieindtaget for denne drink op på det samme som en Big Mac.

5. White Russian – 500 kalorier

Endnu en klassiker der fik et voldsomt comeback, ikke mindst efter Coen brødrenes film The Big Lebowski for nogle år siden. Drinken består af vodka, kaffelikør og fløde.  Og det voldsomme flødeindhold gør at det nok ikke så overraskende, at den er med på listen.