Mens sommeren har stået på, har de danske mænd været glatte og fri for hår, og i år er salget af hårfjerningsprodukter eksploderet.

Trenden er tydelig, det er ikke længere kun kvinderne, som fjerner hårene på benene. Danske forfængelige mænd vil også være fri for hårvækst på uønskede steder, og er derfor blevet flittige brugere af hårfjerningsprodukter til at fjerne hår på benene, brystet og ryggen.

Internetbutikken MensCare.dk, der har specialiseret sig grooming-produkter til mænd, melder om eksplosion af salget af hårfjerningsmidler i år.

”Vores omsætning på hårfjerningsprodukter til mænd er fordoblet i forhold til sidste år, og en del af forklaringen ligger naturligvis i den efterhånden lange solrige sommer”, siger Thue Nielsen, indehaver af MensCare.dk, og tilføjer:

”En anden forklaring på den enorme efterspørgsel er også den opadgående trend for personlig pleje. Mænd vil, ligesom kvinderne, også have lov til at vise sig frem som velplejede, soignerede og mere attraktive, når de bare overkroppe blottes på stranden eller i parken.”

Det er mærkerne Veet For Men og hbc4Men, som dominerer markedet indenfor hårfjerningsmidler, og produkterne findes i flere udgaver som f.eks. voks og de velkendte strips. Priserne ligger omkring kr. 90,- per pakke.