FF2013_headTiden nærmer sig med hastigte skridt til at dørerne slås op I Farum Arena for årets Fitness Festival.

Med et kæmpe hal fyldt med udstillere, en forhindringsbane, der kan udfordre de fleste og et imponerende convention program, med masser af spændende klasser og foredrag. For kun kr. 595,- kan du deltage begge dage på årets convention og bl.a. opleve følgende spændende foredrag  af Umahro Cadogang.

 

Fordriv smerterne med kniv og gaffel

Spis dig til mindre inflammation, smerter, betændelse og irritation. Kosten har en enorm indflydelse på inflammation, betændelse, smerte og irritation og du kan enten spise dig til mere eller mindre af det. På dette foredrag lære du hvad du skal undgå og hvordan kosten bliver din egen aspirin, så smerterne bliver fordrevet med kniv og gaffel.

 

Om Umahro Cadogan     

Umahro Cadogan er ekspert i ernæring, Functional Medicine, madlavning, gastronomi, sundhed og high performance.

Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer og hundredetusinder via kurser, foredrag og workshops. Firmaer og organisationer har nydt godt af Umahros hjælp med sundhedsprogrammer, kantineændringer, peak performance programmer for ledere og nøglepersoner og gennemgribende forankring af sundhed i organisationen.

Umahro er konsulent og underviser for The Institute For Functional Medicine, hvor han bl.a. leder online undervisningsforløb, laver madlavningskurser og var en af flere fagredaktører på The Textbook of Functional Medicine. Han er fornylig blevet adjungeret professor i ernæring på mastersgraden i Nutrition and Functional Medicine på The University of Western States.

 

Se hele oversigten over det store program, samt øvrige aktiviteter på årets fitnessevent på: www.fitnessfestival.dk.