shutterstock_121065070Her du kan læse om løbeprogram 10 km. Her på Fitnews.dk har vi rigtig mange løbeprogrammer og for dig som læser skal det selvfølgelig være nemt at finde det helt rigtige løbeprogram til 10 km. I denne artikel kan du læse om løbeprogrammer til 10 km, fordele og ulemper, og måske ender du med at have et nyt løbeprogram 10 km.

10 km løbeprogrammer på nettet

Der findes rigtig mange løbeprogrammet på nettet, men ikke alle løbeprogrammer er lige gode. 10 km løbeprogrammer er især en type løbeprogrammer hvor nogle skribenter kommer lidt let til et komplet løbeprogram. Derfor skal du passe på.

Der findes også rigtig mange gode 10 km løbeprogrammet på nettet, og det skal du udnytte.

Løbeprogram 10 km på Fitnews.dk

Her på Fitnews.dk kan du finde flere løbeprogrammer til 10 km og andre distancer. Løbeprogrammerne er bygget op over et antal uger med meget stor fokus på kvalitetstræning. Vi ser gerne at du bliver glad for dit løbeprogram. Jo vist bliver det hårdt, men i sidste ende vil du også være tilfreds. Det er en rigtig fed følelse at have gennemført et løbeprogram til 10 km og efterfølgende finde ud af at man nu kan løbe 10 km 4 minutter hurtigere end tidligere.

Hovedsageligt har vi på Fitnews.dk 3 løbeprogrammer til 10 km distancen. De er inddelt i forskellige kategorier. Udover de 3 løbeprogrammer til 10 km, er der også andre løbeprogrammer til 10 km og andre distancer.

Løbeprogram 10 km begynder

Er du begynder og vil du gerne kunne løbe 10 km uden pauser, så er det formentlig løbeprogram 10 km begynder du skal have fat i.

Løbeprogram 10 km begynder forudsætter at du i forvejen kan løbe 5 km uden pauser. Kan du ikke det, skal du starte med løbeprogram 5 km begynder som også er at finde her på sitet.

Løbeprogram 10 km begynder er opbygget med 8 uger i alt. Du kommer til at løbetræne 3 gange i ugen med intervaltræning, roligt løb og tempoløb. Du kommer hele vejen omkring, hvilket er med til at sikre dig at du får en rigtig god oplevelse med dit løbeprogram.

Se løbeprogrammet her.

Løbeprogram 10 km let øvet

Løbeprogram 10 km let øvet er et løbeprogram for dig der i forvejen kan løbe 10 km uden pauser. Du vil gerne forbedre din dit på 10 km distancen, og det kommer du til ved at følge løbeprogram 10 km let øvet.

Løbeprogrammet forudsætter at du kan løbe 10 km på højest 58 minutter og mindst 48 minutter. Løber du hurtigere, skal du have fat i den øvede udgave af løbeprogrammet til 10 km.

Du løbetræner 4 gange i ugen, og kommer også her vidt omkring. Du skal afsætte 8 uger til at forbedre din tid på 10 km distancen. Så kan du forvente at blive omkring 10 % hurtigere.

Se løbeprogrammet her.

Løbeprogram 10 km øvet

Løbeprogram 10 km øvet er for den habile løber. Du kan nemt løbe 10 km uden pauser og endda i en flot tid. For at du skal få mest muligt ud af din løbetræning og dit løbeprogram forudsættes det at du kan løbe 10 km på højest 48 minutter.

I den øvede udgave af løbeprogram 10 km forventes det at du løbetræner 5 gange i ugen, og der vil være stor fokus på kvalitetstræning. Med andre ord, er det altså et rigtig hård løbeprogram.

Se løbeprogrammet her.

Løbeprogrammer på Fitnews.dk

På Fitnews.dk har vi rigtig mange løbeprogrammer. Det er fedt at have noget at vælge i mellem. Generelt fokuserer vi meget på at have kvalitet i valget af træningsformer. Du vil derfor også opleve, at du skal løbetræne meget hårdt, men i sidste ende vil du aldrig fortryde det.

Se alle vores løbeprogrammer her.

NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.