MesseDet bliver noget af en messe, som finder sted i TAP1 på den gamle Carlsberg grund i dagene fra 31.oktober til 2. november.

For med sammenlægningen af Fitness Festivalen og Anti-Aging Fair, så har Danmark fået sin første supermesse, der dækker over” Anti-aging, Fitness, Wellness & skønhed.

“Ser man på udlandet og særligt vores aller nærmeste naboer er tendensen den samme. I Norge har man allerede igennem et par år afholdt en tilsvarende supermesse under navnet ”Health, Fitness, Beauty” med over 300 udstillere og næsten 20.000 besøgende.

Vi har derfor i år taget konsekvensen og  taget initiativet til den første supermesse i Danmark inden for skønhed og velvære.” fortæller Michael Schewitsch. Og fortsætter “under navnet ”Anti-aging, Fitness, Wellness og Skønhedsmessen 2014” vil denne messe samle bredt. Vi har slået os sammen med Fitness- festivalen og udvidet med wellness og skønhed og indgået en strategisk alliance med Danish Beauty Award. Det giver rigtig god mening, da alle segmenter henvender sig til samme målgruppe. Sammen står vi alle sammen meget stærkere, og publikum får en større og mere helstøbt oplevelse. Det er en win-win situation. Anti-aging begrebet favner alt det nye inden for embrace your age relaterede produkter. Fitnessdelen omhandler fysisk forebyggelse, de nyeste trends og tendenser inden for udstyr og beklædning, såvel som kost og sundhedsoptimering. Wellness leverer spa og velvære, og skønhedsdelen supplerer med de nyeste trends inden for cremer, hår, hud og negle – altså et totaludbud.”

Så er du på jagt efter de seneste tendenser, der kan hjælpe dig til at blive den absolut bedste version af dig selv, så er det med at sætte kryds i kalenderen ud for den første week-end i november.

Du kan se mere på: www.antiaging.com

Samtidigt bevarer Fitnessfestivalen sin selvstændige identitet, for ligesom de foregående år vil der også i år være en stor instruktør convention og en lang række foredrag, der henvender sig specifikt til alle der er beskæftiget indenfor branchen.

Du kan se det store program her: www.fitnessfestival.dk