Clara’s Helse er din guide
til sundhed og velvære på nettet.

Shoppen er startet af de 2 søstre Linette Blok og Annika Burrild, som i mange år har beskæftiget sig med økologi og sundhed, og det er denne passion for de rene varer som ligger til grund for etableringen af netbutikken www.clarashelse.dk.

”Wellness er i manges øre lig med spa-ophold og massage. Vi mener det er langt mere end det. Wellness er at gøre noget godt for sig selv, som fårén til at følesig rigtig godt tilpas; det være sig at spise sundt, få nok søvn, dyrke motion mm. Vi mener endog at vi kan gå endnu dybere. Wellness for os er ikke kun at spise sundt, men så vidt muligt økologisk, at bruge kvalitetsprodukter som hverken skader os, vores børn eller miljøet, samt omgive os med ting uden kemi. Bare bevidstheden om at undgå parabener, hormonforstyrrende stoffer samt anden kemi i vores hverdag, giver os en følelse af velvære. Produkterne på www.clarashelse.dk er wellness produkter som du kan forkæle dig selv med”.
”Vi bestræber os på at tilbyde kvalitetsprodukter som vi selv har afprøvet og kan stå inde for. Vi vil også gerne vise, at økologiske varer ikke behøver at være ”kedelige og grå” men kan være super trendy. Vi har valgt mange mærker, som gør meget ud af helhedsindtrykket, så også emballagen er farverig, flot og indbydende”.

Sortimentet i butikken spænder bredt lige fra kosttilskud og urter, te og kaffe, hud- og hårpleje, makeup, rengøringsmidler, aktivt kul, essentielle olier og juicer, sundt slik og superfoods, over til miljøvenlige lys og håndlavet brugskunst og trælegetøj. Fælles for alle varer er, at de er af rigtig god kvalitet og hovedsagelig er naturlige/økologiske.

Flg. mærker kan blandt andre findes i webshoppen: Bajo legetøj, BalmBalm hudpleje, Bentley Organic, Cattier, Din Sundhed, Dr. Organic, Essential Care, Estelle & Thild, Figs & Rouge, Heathcrafts, Honeybee Gardens, Kunstindustrien, Make us a Brew, PUKKA, Sanotint, Solgar Nordic, Sort of Coal, the Raw Chocolate Company og UNE Cosmetics.

I showroomet på Hellebæk Klædefabrik, kan man efter aftale komme forbi og se hele sortimentet, samt afhente bestillinger.
Kontakt: info@clarashelse.dk