Det nye år er startet og mange har som nytårsforsæt at der skal trænes noget mere, men desværre er det ofte svært at få passet ind i en travl hverdag.
Der er dog flere træningsredskaber som gør at du nemt kan træne derhjemme de dage du ikke har tid til at komme i fitnesscenteret. Her vil vi give et bud på 3 af de mest populære af slagsen, som alle kan købes for under 500DKK.

Den billigste løsning er en chin up bar som sættes fast i din dørkarm helt uden brug af skruer. Men en Chin up bar får du træne både arme og ryg, samt mulighed for mavetræning.

 

Hvis du virkelig vil kunne træne hele kroppen og få masser af funktionel styrke kan det anbefales at købe nogle Kettlebells. Kettlebells er sådan set bare en vægt med et håndtag, men lad dig ikke snyde af det simple look. En kettlebell er et forrygende træningsredskab som gør dig i stand til at opnå næsten ethvert mål du måtte have med din træning. De fylder næsten ingenting så de er perfekte at have derhjemme.

 

Klassikeren over dem alle er håndvægte. Enhver der går lidt op i sin træning har et sæt håndvægte derhjemme så man lige kan tage nogle øvelser hvis tiden er knap. Med håndvægte kan man træne hele kroppen når man har tid og lyst.

Der er ingen undskyldning for ikke at få trænet nok i 2012. Disse simple træningsredskaber koster under 500DKK og kan virkelig give gode resultater.

NB: Denne artikel er oprindeligt skrevet til nettraening.dk, og Fitnews kan derfor ikke garantere indholdets kvalitet. Søg evt. efter andre artikler om emnet her på siden.