Her på redaktionen får vi mange henvendelser fra brugere, der ikke mener at de får det udbytte ud af deres træning, som de forventer.

De handlede først og fremmest om frustrationer omkring manglende resultater af træning og ønsker om at få en udfordring til at tænde motivation.

Vi har desværre ikke kapacitet til at svare på alle individuelle henvendelser så derfor har vi valgt, at vi se i praksis hvordan fysiske forandringer hurtigt og mest effektivt implementeres.

Vi har derfor allieret os med forvandlings coachen Steen Broford, der gang på gang har skabt imponerende resultater for sine klienter.

Og med start fra den 1. februar kan Du være den heldige der i en periode på 90 dage, ganske kvit og frit, får direkte adgang til Steen´s kompentencer. Et forløb der normalt koster kr. 15.000 – kan blive dit helt gratis.

Du skal dog være indstillet på, at vi her på Fitnews løbende vil følge processen og med 30 dages mellemrum bringe en reportage om hvordan det forløber.

Du skal også være indstillet på, at det du får er adgang til ekspertviden om hvordan fysiske forandringer skabes. Viden om hvordan du træner mest effektiv, på kortest muligt tid. Og ikke mindst hvordan du skal spise for at være i overenstemmelse med dit mål og for at have optimal energi igennem hele forløbet. Men du skal udføre den fysiske træning på egen hånd

Det får du:
Du vil få udarbejdet dig eget individuelle træningsprogram, baseret på din personlige målsætning.

Få 2×2 timers individuel coaching session, hvor dit personlig mål fastlægges

Personlige retningslinie for hvordan du skal spise undervejs.

2 timer i fitnesscenter hvor dit træningsprogram vil blive gennemgået, så alle træningsøvelser udføres korrekt.

Adgang til hotline på mail eller telefon, hvor alle spørgsmål bliver besvaret indenfor 24 timer.

Har du fået blod på tanden, og er du motiveret for forandringer, så har du chancen for at blive Fitnews næste forvandlingsprojekt. Det eneste du skal gøre for at komme i betragtning, er at sende en e-mail, hvor du beskriver dine ønsker, nuværende træningstilstand og vedlægger et foto i fuld figur til