Danmarks største portal for Online madbestillinger har indgået et samarbejde med EasyFood. Samarbejdet giver danskerne mulighed for fremover, at kunne købe sunde pizzaer hos udvalgte pizzariaer via www.just-eat.dk.

De nye sunde fuldkornspizzaer fra Just-Eat og Easyfood er udviklet så de lever op til kravene for fuldkornslogoet, hvilket betyder at pizzaerne opfylder en masse krav til f.eks. indhold af fuldkorn, fedt og grøntsager – alt sammen krav der fremmer sundheden. For at sikre forbrugerne, at det er fuldkornsproduktet, der leveres, fremgår logoet som en spiselig del af pizzaen.

Morten Larsen, Adm. Direktør i Just-Eat.dk Aps udtaler DVi får mange forespørgelser på det sunde alternativ og derfor har vi rigtig store forventninger til det nye produktV.

Just-Eat har lavet en spørgeskema undersøgelse på www.just-eat.dk som viser at flere end 50 % af Just-Eat.s brugere vil være interesseret i at købe sunde fuldkorns pizzaer.

Flemming Paasch, Adm Direktør i Easyfood udtaler sEasyfood ser klart tendensen til at det sunde vinder frem i Danmark og vi er derfor glade for, at Just-Eat har valgt at gribe bolden og sende et sundt alternativ på markedet i DanmarkE.

Just-Eat forventer at kunne sælge den sunde pizza fra 15. november 2009.

Just-Eat konceptet findes i Danmark, England, Holland, Sverige, Irland, Belgien, Canada og snart Norge. Mere information på www.just-eat.com.