En inspirerende dag med den internationalt anerkendte Yoga instruktør Cristiaana Sabella.

Lørdag den 6. november kl. 13-15 hos ör&sund, har du mulighed for at deltage i et tankevækkende foredrag, Yoga som åbner hjertet og et indgående eftersyn af dig i dine høje hæle. Yogi te og hvedefri kager serveres!
‘Is Your Prada in Line with Your Dharma?’ er et kursus som er designet til at afskaffe nogle af de gammeldags forestillinger om, at vi som passioneret Yogi eller nybegynder vil blive tvunget til at opgive vores højeste hæle for at realisere vores højeste selv.

Har du nogensinde iagttaget en kvinde i højhælede sko og blevet klar over at det i virkeligheden er skoene der har hende på og ikke omvendt?

Vi vil udforske asanas (øvelser) som er særligt designet og fokuseret på at åbne hofterne og hjertet. Derfra vil vi være i stand til at opnå et klarere perspektiv og modet til at begynde at udforske vores unikke fysik og hvordan den overføres til verden omkring os. Bevidsthed giver os det ståsted vi skal bruge til at vokse fra og derigennem opnå selvsikkerhed til at fremføre vores unikke udtryksmåde i verden.

Gennem Yogapraksis begynder ens indre væsen og alle dets facetter at sammenføres og afstemmes, hvilket giver en stærkere fremtræden, forøget fokus og mere præcis beslutningstagen… selv når det handler om hvilke højhælede sko du skal have på.

Det er essentielt at finde og udvikle denne indre balance for at være rettet ind og balanceret udvendigt. En vigtig del at denne opdagelse er at ”føle” kroppen; hvorfra udspringer bevægelsen af kroppens lemmer, arme og ben? Hvis vi er velfunderede og balancerede indvendigt kan vi begynde at bevæge os gennem verden med ynde og selvtillid og blive et med os selv… og vores høje hæle.
Pris kr. 220 pr. person, som betales direkte til Cristiaana via netbank.

For tilmelding og mere info skriv til Cristiaana på
truthisyouridentity@gmail.com.
Du kan læse mere om Cristiaana på
www.truthisyouridentity.com