lanceOprah Winfrey er the “one and only” til at stå for dette eksklusive interview med Lance Armstrong. Det bliver Lances første, åbne interview efter skandalen, hvor U.S. Anti-Doping Agency offentliggjorde de omfattende rapporter, hvor han blev beskyldt for at have været dopet HELE sin karriere.

Lance Armstrong fik efterfølgende frataget sine syv ”Tour de France” titler og mistede million-aftaler med hans store samarbejdspartnere.

Ydermere er han ekskluderet for at deltage i professionelle løb og konkurrencer resten af sit liv. Sidste år valgte han, at trække sig som formand for hans egen kræft-fond, som ellers har indsamlet over hundrede millioner af dollars til formålet.

Se interviewet på Discovery

Oprah foretager interviewet privat i Lances hjem i Austin, Texas. Man kan være sikker på, at Oprah har DET der skal til, for at få Lance til at åbne op efter beskyldninger for doping-misbrug og snyd gennem hele hans cykelkarriere.

Den danske direktør for Discovery Networks Nordic, Jan Andreassen udtaler: ”Vi stolte over at kunne bringe dette eksklusive og vigtige interview LIVE i Norden på begge vores kanaler, Discovery Channel og TLC.

Det er her man mærker, at selvom vores kanaler er speciel-designet til det danske marked, så kan vi rykke på store internationale begivenheder som denne LIVE streaming”.

Efterfølgende kan programmet ses på Discovery Channel den 18. januar kl. 6.55 og kl. 22.00, samt på TLC samme dag kl. 9.05 og kl. 18.30”.