Cirka 10 procent af danske kvinder planlægger eller overvejer ifølge Voxmeter-måling plastikkirurgi eller kosmetiske behandlinger for at ændre udseendet i løbet af 2017. Interessen er størst omkring storbyerne.
Danskernes appetit på kosmetiske indgreb ser fortsat ud til at være høj. Hvad der blev set som ren futurisme tilbage i 1970’erne, er i dag en helt naturlig løsning for personer, der er utilfredse med deres udseende. Ifølge en ny analyse foretaget af Voxmeter for Aleris-Hamlet Hospitaler er danske kvinder positivt stemte over for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.
Cirka 10 procent af alle voksne kvinder har besluttet sig for eller overvejer at få foretaget enten en kirurgisk eller ikke-kirurgisk kosmetisk behandling. Det kan eksempelvis være fedtsugninger, brystforstørrende operationer, indsprøjtninger med botox, ansigtsløft eller fillers, der sprøjtes under huden for at udglatte rynker.

Bopælen har dog betydning for interessen om plastikkirurgi. Voxmeter-undersøgelsen viser nemlig store regionale forskelle på, hvor mange der overvejer at få foretaget en operation. Indbyggerne i Region Midtjylland og Hovedstaden er de mest positive, mens Region Nordjyllands indbyggere er mere tilbageholdende.