KøleskabSundhedsdebatten raser, og du (uanset køn, alder, religion eller politisk overbevisning) har sikkert en god ide om, hvilke madvarer som sætter sig på sidebenene, og hvilke der gør, at du kan holde den slanke linje.

Du ved eksempelvis at flødeis og pommes frites indeholder mange kalorier.Alligevel står du måske ikke altid fra at indtage det. Ja, selv hvis du virkeligt ønsker at tabe dig, kan det være, at du spiser pommes frites og flødeis. Du ved, hvad du skal gøre. Men alligevel gør du af og til det modsatte, når det drejer sig om at spise rigtigt.

Vægttab og sundhed er et af de emner, danskerne i dag er mest oplyste omkring. Samtidig er vægttab og sundhed et mysterium for de fleste. En meget lille procentdel af dem, som går på slankekur, formåre at holde vægten nede i det lange løb. Højst sandsynligt skyldes det ikke en manglende erkendelse om ”rigtigt” og ”forkert”. Fordi vægtkontrol handler om mere end mad. Du skal væbne dig med de rigtige strategier, hvis du vil sikre dig, at figuren holder form.

En god strategi er at få dit køleskab til at fortælle dig de rigtige ting!

Dit køleskab kan være meget skræmmende, når du forsøger at tabe dig eller at holde vægten nede. Men dit køleskab kan også være din bedste ven, som hjælper dig med at holde dig på det rette spor. Men hvor mange diæter er ikke blevet ruinerede på grund af ”aftenbesøg” i køleskabet? Selv om dit køleskab udelukkende er fyldt op med sunde ting, kan det stadig kalde på dig i de sene aftentimer. Og sunde madvarer indeholder som bekendt ligeledes kalorier, som kan sætte sig de forkerte steder på̊ kroppen, hvis de indtages i for store mængder eller på de forkerte tidspunkter. Derfor kan du bruge dette tip, hvis du ønsker at blive ven med dit køleskab og dermed afholde det fra at kalde på̊ dig om aftenen. Sæt et skilt på̊ dit køleskab, hvor der står: ”Lukket efter klokken 18.00”. Eller tag et billede af dig selv, hvor du er i dit livs dårligste form og anbring dette billede på indersiden af dit køleskab, så du ser det, hver gang du åbner køleskabet. Dette vil med garanti gøre, at du tænker dig om en ekstra gang, inden du lader køleskabet kalde dit navn.