Sticks’n’Sushi har åbnet restaurant på toppen af
Tivoli Hotel

Efter 16 år ved jorden steg Sticks’n’Sushi op i højderne da de onsdag den 15. september bød velkommen indenfor i ny restaurant med bar, lounge, japansk spiseafdeling med sænkede siddepladser samt stor udendørs terrasse, på øverste etage af det nye Tivoli Hotel på Kalvebod Brygge.

Som alle tidligere Sticks’n’Sushi-restauranter har denne tiende restaurant i rækken også sin helt egen indretningsmæssige stil og tone. Alt er nøje udtænkt til at indgå i samspil med den spektakulære beliggenhed. Den nye restaurant bliver desuden foregangsfelt for en række af Sticks’n’Sushis nye menuer og gastronomiske tiltag.

”Vi glæder os rigtig meget til at tage imod en ny type gæster i form af konferencedeltagere og hotelgæster, og vi håber selvfølgelig også, at den fantastiske beliggenhed på toppen af København kan trække folk fra gaden og ind i elevatoren”, siger administrerende direktør Kim Rahbek.

Fra terrassen på tolvte etage er der frit panoramakig ud over alle hovedstadens tårne, og man kommer bogstaveligt byen rundt på et øjeblik. Som noget nyt i Sticks’n’Sushi introduceres en skybar, der indbyder til, at man ikke kun kan hænge men også gynge i baren, mens man nyder udsigten, maden og selskabet.