gå i den godeECCO Walkathon bygger på princippet ’Giv penge med fødderne’. Det betyder, at for hver kilometer du går, donerer ECCO 7,50 kroner til et godt formål. På verdensplan har over 400.000 mennesker givet over 30 mio. kroner med fødderne siden ECCO Walkathons start i 1999. Samlet svarer det til, at deltagerne har tilbagelagt en distance på 97 gange jorden rundt.

 

ECCO Walkathon i København

ECCO Walkathon i København finder sted den 25. august og har start- og målområde på Kastellet. Herfra udleveres et ECCO Walkathon Kit, inden der er afgang til en 6 km og en 10 km rute, der går gennem København og slutter tilbage på Kastellet. Grevinde Alexandra vil åbne ruterne inden Bubber sender deltagerne afsted. Der vil være underholdning og musik både før og efter selve gå-eventen. Det er 14. år i træk, at ECCO Walkathon afholdes i Danmark.

 

Arrangementer og tilmelding til ECCO® Walkathon 2013

Du kan gå med til ECCO Walkathon i Slagelse den 29. juni, København 25. august, Horsens 21. september og Kolding 12. oktober.

Du kan tilmelde dig ECCO Walkathon på ecco.com/walkathon og i ECCOs butikker landet over. Du finder en oversigt over ECCOs butikker på ecco.com/walkathon.

Er der stadig usolgte billetter, kan de også købes i startområdet på selve dagen. Tilmeldingsgebyret er 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn under 12 år.

 

Organisationerne og årets støtteprojekter

SOS Børnebyerne er en børneorganisation, der arbejder langsigtet med forældreløse og udsatte børns udvikling i SOS-børnebyer over hele verden. I 2013 går pengene fra ECCO Walkathon til SOS-børnebyen og socialcenteret i Semarang, der ligger i nærheden af ECCO’s fabrik i Indonesien. Her vil en SOS-familie få direkte hjælp fra ECCO Walkathon ligesom børn udenfor børnebyen vil få hjælp til at komme i skole, og deres forældre vil få hjælp til selvhjælp til eksempelvis at starte små forretninger op, så de kan sikre en bedre levestandard for deres familier.

Børnehjertefonden er en selvstændig fond oprettet af Hjerteforeningen, der er en af Danmarks største sygdomsbekæmpende organisationer, som arbejder med forskning i og forebyggelse af hjertesygdomme. Pengene fra dette års ECCO Walkathon går til Børnehjertefondens indsats for hjertesyge børn og deres familier, til aktiviteter, der giver børnene bedre livskvalitet og til at støtte forskningen i nye behandlingsmetoder.

 

ECCO Walk for Life

ECCO har tradition for at påtage sig et socialt ansvar og donere penge til humanitært arbejde. Derfor har ECCO oprettet velgørenhedsprogrammet ”ECCO Walk for Life”. I forbindelse med programmet gennemfører ECCO med jævne mellemrum en række velgørenhedsaktiviteter, bl.a. ECCO® Walkathon.

I 2008 udvidede ECCO sit ECCO Walk for Life-program med endnu et velgørenhedsarrangement, ECCO® Walk In Style Award. Eventen er en hyldest til kvinder, der har indre styrke til at være forbillede for andre kvinder i deres bestræbelser på at gøre verden til et mere komfortabelt sted at leve.