Fitnesslegende udgiver ny opskriftsbog.

Saryn Muldrow, har igennem en lang årrække været Danmarks suverænt bedste fitnessatlet. En karriere som hun i 1996 kronede med at vinde det professionelle verdensmesterskab Fitness Olympia. En bedrift som ingen andre danske fitnessatleter siden har formået at gentage.

Siden Saryn afsluttede sin idrætskarriere, har hun udviklet sig til en spændende billedkunstner, hvis malerier og fotografier har været udstillet mange steder i Danmark. Sideløbende med dette har Saryn altid haft en stor passion for at lave mad, og i hendes nye bog finder man en lang række opskrifter baseret på årtidernes skiften, og alle ledsaget af Saryns egne fotografier.

Saryn, der er født i USA og opvokset i Danmark, har de seneste år været bosat i Sve-rige. Og det er da også de idylliske rammer fra hendes smukke fritidshus der, som danner rammerne omkring de mange spændende opskrifter, der indgår i hendes nye bog.

Opskrifterne spænder bredt, der er retter inspireret af barndommens USA, tiden som professionel fitnessudøver og Saryns liv i den svenske natur. Og der er masser af inspiration at hente for såvel vegetaren, som fiske- og kageelskeren, ligesom også de, der ønsker at spare på fedtet, er tilgodeset.

Bogen der er på 112 sider kan købes til en vejl. Udsaglspris på kr. 198,- og fås bl.a. her: Fitnewsshop.dk.