cake_in_a_cup_sjok–  fri for gluten og sukker

Det er lidt af en kage-revulotion, som firmaet Funktionel Mad Aps har introduceret med deres nye “Cake in a Cup”.  På blot to minutter kan du fremstille en friskbagt chokolade drøm i din egen kop. Og tilmed en kage der er fri for sukker og gluten og som indeholder færre kalorier og mere protein end en skive grovbrød med ost.

Cake in Cup kommer som et brev med kagemix, der blot skal hældes i en kop, tilsættes 1/2 dl vand og røres rundt. Når det er gjort kræver det blot 1 minut i mikrobølgeovnen ved højeste effekt, og så kan du tilfredsstille den søde tand, uden at have dårlig samvittighed.

“Vores nye kagemix indeholder hverken sukker, æg eller hvede. Det passer således godt ind i de nye kostformer, hvor folk af forskellige grunde fravælger gluten og det hvide sukker, men samtidigt ikke vil gå på kompromis med den gode smag, “ fortæller Michael Kvetny fra Funktionel Mad Aps, det firma der også står bag Sukrin, det kaloriefri, naturlige sukker.

Kagemixet er baseret på bl.a. sesam- og mandelmel. Og de to meltyper er fedtreduceret, således at protein- og fiberindholdet er højt. Mens fraværet af sukker og hvedemel, sikre at kalorieindholdet er i bund. Faktisk indeholder en sådanne kop-kage blot omkring 200 kcal.

Cake in a Cup fås i to varianter, “Dark Chocolate” og Chocolate & Caramel”. og den vejl. udsalgspris er kr. 24,95.

Du kan se mere på: www.sukrin.dk