Fresh Fitness er netop nu i en proces med fitnesskæden SATS om overtagelse af deres centre i City, på Vesterbro og i Brøndby. Centrene forventes at blive en del af Fresh Fitness fra den 1. august og samtidig overtager Fresh Fitness medlemmer fra SATS på Nørrebro og Amager. Handlen vil betyde, at Fresh Fitness, øger antallet af centre i Hovedstadsområdet fra tre til seks, allerede inden deres ét års fødselsdag.

Medlemmerne er strømmet til i Fresh Fitness siden de første centre åbnede på Nørrebro og Amager i efteråret 2010. Siden er også et center i Hvidovre kommet til. Ifølge Fresh Fitness er kombinationen af høj kvalitet og markedets laveste pris grunden til at fitnesskæden har fået så meget vind i sejlene og nu udvider væsentligt.

”Medlemmerne i langt de fleste fitnesscentre betaler for services og faciliteter de aldrig bruger. Sådan er det ikke hos os” udtaler kædens administrerende direktør Rasmus E. Ingerslev og forklarer ”Vi har flotte centre, men fokuserer på træningen og bruger mere teknologi. Samtidig har vi skåret det de allerfærreste benytter væk – f.eks. saunaer, dampbade, børnepasning og solarier. Det betyder til gengæld, at vi kan tilbyde både hold-, konditions- og styrketræning for kun 129 kr. om måneden”.

Visionen for den fremadstormende kæde er ganske enkelt at skabe glæde og ambitionen er at udvide kæden til de største danske byer.