Dette spændende foredrag, der er at finde på årets Fitness Festival, giver dig adgang til alle de input, du har brug for. Uanset om du jagter en sixpack eller en flad bikinimave, så står og falder din succes med den valgte strategi.

Foredraget lærer dig alt, hvad du behøver for at realisere den flotteste mave.

Du bliver klogere på, hvordan kosten kan være med- og modspiller, hvordan den helt rigtige træning udretter små mirakler og hvordan stress, alkohol samt en stribe andre faktorer afgør, om du efter få uger står med et fantastisk resultat eller ej.

Ernærings- og træningseksperten Martin Kreutzer,  er landskendt fra TV, radio samt diverse aviser og magasiner, og han hører til blandt landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende kostvaner.

Både i rollen som foredragsholder og som personlig ernæringsvejleder kobler han som gammel ‘rotte’ i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af hundredevis af klienter.

Fast samarbejdsparter for Running26 og skribent for Aktiv Træning og iform.

Se mere om de mange andre foredrag, dance og Body/mind timer, samt øvrige aktiviteter på årets fitnessevent på: www.fitnessfestival.dk