FF2013_headDer venter de besøgende en forrygende weekend med masser af inspiration og oplevelser, når Farum Arena i dagen fra den 28. -29. september danner rammerne for årets Fitness Festival.

Udstillerarealet bliver 30% større end sidste år og som noget helt nyt præsenteres der i år to store aktivitets områder hvor udstillerne kan præsentere nye koncepter live.

Der bliver ligeledes i denne hal en opstillet en scene hvor der dagene igennem vil være mulighed for at opleve show, produktpræsentationer og foredrag, der bliver gratis at overvære for de besøgende.

 

Fantastisk Convention program – med mange nye navne.

Successen fra sidste års convention, skal overgås i år og programmet byder på et professionelt instruktørteam. Hele 8 instruktører er hentet til fra udlandet –og kun få af dem har tidligere undervist i Danmark.

Den megen positive feedback fra sidste års deltagere, har i den grad bekræftet os i, at vores tanker om at en convention også kan være en fest og en lejlighed til at formidle glæde uden at give køb på det faglige indhold, ramte spot on.

”Og i år skal F i Fitness Festival i den grad også stå for FEST”, fortæller Elisabeth Dalsgaard, der har sammensat årets program og fortsætter: “ Jeg føler simpelthen, jeg har verdens bedste job. Det er jo en sand fornøjelse mere eller mindre at kunne ”vælge” blandt verdens bedste instruktører.”

Hun fortæller desuden, at: “I år er det skønt, at vi har udvidet programmet med endnu mere dans men også med step og aerobics og fitness-timer. Så der er garanti for vi i år når ud til alle – og ikke kun danserne!”

 

Ekstra Hal giver nye muligheder

På Fitness Festivalen har der hele tiden været fokus på at brugerne skulle være med til at sætte dagsordnen for programmet. Og sidste år gik nogle af kritikpunkterne på, at der var for lidt til cykel- og funktionel træning. But your wish is our command, så med en ekstra hal til rådighed er vi også klar til at tilfredstille det behov.

Om lørdagen er programmet her lagt i Christian de Thurahs yderst kompentente hænder og sammen med hans master trænere fra Bike Academy er der blevet sammensat et intensivt og udfordrende program, der giver masser af nye viden og inspiration til selv de mest elitære instruktører.

I år er der også blevet plads til et intensivt funktionelt træningsprogram der kommer til at foregå i Hal 3 hele søndagen, og her bliver der bliver et stenhårdt program til dem, der gerne vil udfordres lidt ekstra. Vi har sikret os nogle af landets absolutte topnavne, og her er der ikke alene sved-garanti for deltagerne, der er også mulighed for at prøve nogle spændende nye koncepter.

 

Foredrag med høj faglig validitet

Igen i år, er der en perlerække af fagseminarer og foredrag på programmet. Med Henrik Duer som faglig garant for indholdet er der jo heller ingen tvivl, om at det, du kan opleve formidlet her, er baseret på faglig evidens fremfor “månedens modedille”.

I år er der også optimeret på tilmeldingsproceduren – igen baseret på tilbagemeldingrt fra sidste års deltagere. Her var der mange, der var kede af, at seminarer og convention var adskilt og krævede dobbelt tilmelding. Det er ændret i år, således at der frit kan vælges imellem klasserne i de tre sale, eller de mange foredrag på første salen. Og igen i år har vi takket være vores velvillige sponsorer været i stand til at holde priserne helt i bund.

Med priser på blot kr. 495 for deltagelse en enkelt dag og begge dage for kr, 595,- må årets Convention siges at være yderst billig, med så omfattende et program.

Du kan læse mere på: www.fitnessfestival.dk