Kanoner er kørt i stilling for at Fitness Festival 2012 skal blive en sprudlende totaloplevelse af medrivende aktiviteter og fascinerende shows for alle besøgende

Når virum hallen i dagene fra 27.-28. oktober danner rammen om Fitness Festival 2012, så er det med ét mål for øje. dels at skabe det fælles sted, hvor alle fra såvel den kommercielle som non-kommercielle del af denne voksende industri kan mødes. og blive præsenteret for de nyeste produkter og tendenser og ikke mindst hente ny motivation og inspiration til deres daglige arbejde med at inspirere endnu flere danskere til en sundere livsstil.
Fitness Festival 2012 bliver en enestående kombination af aktive stande og et tætpakket conven- tion- og foredragsprogram, som henvender sig til såvel den professionelle indkøber, indehavere og daglige ledere, såvel som den videbegærlige instruktør, den passionerede foreningsleder, de mange professionelle behandlere, der ønsker at viderformidle fordelene ved et aktivt liv, samt den resultat orienterede motionist.

Kort og godt, så bliver Fitness Festival 2012 et overflødighedshorn af inspiration og ny viden.

Se mere på: www.fitnessfestival.dk